سنگدان رووپاک کنین خرد کنین فریز کنین نیمه یخی با دنده ریز چرخگوشت
یکدور چرخ کنین
ران مرغ رو خرد کنین فریز کنین
یکدور با دنده ریز چرخ کنین
به همراه نصف نمک نان تست پیاز و یکم اب پیاز و پیازچه و سنگدان چرخ شده ترکیب یکبار دیگه از چرخ رد کنین
بقیه نمک و ادویه رو اصافه کنین ورز بدین با خمیر یکدست بشه
و منسجم داخل یخچال یکساعت استراحت کنه خنک بشه (مهم)
وزن بین ۱۰۰ تا ۱۳۰ گرم
چونه کن
داخل قالب تک لا یا کیسه فریزر چونه گوشت دوباره تک لا قالب بزن
فریز کن
بعد فریز داخل پاکت متالایز تاسه ماه تو فریزر قابل نگهداریه
اگر خواستی همون روز استفاده کنی بزار یکم منجمد بشه ۵۰ درصد
تابه چدن عالیه داغ بشه یکم با کره و روغن چرب کن
برگرها رو تو تابه بنداز
روشو یکم با کره چرب کن
بهش دست نزن بعد چهار دقیقه برگردون
حرارت متوسط دوباره سمت دیگه یکم کره بمال اگه پنیری خواستی بعد ۲ دقیقه پنیر بزار دو دقیقه بمونه
سروش کن
هر سسی دوست داشتی و هر چیدمان رو نون انجام بده و برگر رو بزار و نوووش جاان