برگر مرغ اقتصادی

مواد لازم:

۳۰۰ گرم سنگدان مرغ ۲۰۰ گرم ران مرغ به همراه چربی مرغ تفاله پیاز ۱۰۰ گرم برگ سبز پیازچه چند شاخه تقریبا ۷۰ گرم نمک ۵ تا ۶ گرم تست مزه کنین فلفل سیاه یک گرم فلفل قرمز نیم گرم پودر پیاز ۱ گرم پودر سیر ۱ گرم تخم گشنیز ۲ گرم اویشن نیم گرم نان تست ۲ عدد
برگر مرغ اقتصادی

دستور غذا

سنگدان رووپاک کنین خرد کنین فریز کنین نیمه یخی با دنده ریز چرخگوشت
یکدور چرخ کنین
ران مرغ رو خرد کنین فریز کنین
یکدور با دنده ریز چرخ کنین
به همراه نصف نمک نان تست پیاز و یکم اب پیاز و پیازچه و سنگدان چرخ شده ترکیب یکبار دیگه از چرخ رد کنین
بقیه نمک و ادویه رو اصافه کنین ورز بدین با خمیر یکدست بشه
و منسجم داخل یخچال یکساعت استراحت کنه خنک بشه (مهم)
وزن بین ۱۰۰ تا ۱۳۰ گرم
چونه کن
داخل قالب تک لا یا کیسه فریزر چونه گوشت دوباره تک لا قالب بزن
فریز کن
بعد فریز داخل پاکت متالایز تاسه ماه تو فریزر قابل نگهداریه
اگر خواستی همون روز استفاده کنی بزار یکم منجمد بشه ۵۰ درصد
تابه چدن عالیه داغ بشه یکم با کره و روغن چرب کن
برگرها رو تو تابه بنداز
روشو یکم با کره چرب کن
بهش دست نزن بعد چهار دقیقه برگردون
حرارت متوسط دوباره سمت دیگه یکم کره بمال اگه پنیری خواستی بعد ۲ دقیقه پنیر بزار دو دقیقه بمونه
سروش کن
هر سسی دوست داشتی و هر چیدمان رو نون انجام بده و برگر رو بزار و نوووش جاان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 2.6 / 5. شمارش آرا: 11

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − هفت =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من