اول شیر ولرم رو با شکر مخلوط میکنیم بعد پودر خمیر مایه رو روش میپاشیم درپوش میزاریم و میزاریم تا عمل بیاد.
تخم مرغ و نمک و رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه کرده و بدون اینکه هم بزنیم، آرد الک شده رو روی مواد الک میکنیم سپس روغن مایع .
آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم بعد جمع کرده و روی میز کار رو ارد پاشی میکنیم و خمیر رو ده دقیقه ورز میدیم سپس خمیر را گرد و توپی میکنیم و داخل کاسه بزرگی میزازیم سطحشو با روغن برس میکشیم روی کاسه سلفون میکشیم و و با پارچه یا حوله ضخیم میپوشونیم تو جای گرم تو اشپزخونه قرار میدیم حدود دو ساعت
حجم خمیر دو تا سه برابر میشه
خمیر رو هواگیری میکنیم و روی سطح کار ارد پاشی شده سه چهار دقیقه ورز میدیم
خوب حالا چونه میگیریم برای پیتزا تک نفره بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم چونه میگیریم
برای پیتزا لقمه چونه ۶۰ گرمی میگیریم
روشوشو دوباره میپوشونیم
مواد پیتزا به دلخواه اماده کنید کاملا روغن گیری بشه
سس هم دستساز میتونید استفاده کنید
و هم ترکیب چند سس اماده مث چیلی و خردل و کچاپ
سبزیجات مورد نظر اسلایس یا چاپ بشن
برای پیزا لقمه داخل قالب مورد نطر کمی سبوس گندم پاشیدم میتونید چرب کنید
چونه ها را با فاصله تقریبا زباد کنار هم بزارید با ته لیوان داخلشو گود کنید کاملا فشار بدید تا ته
داخل حفره های ایجاد شده سس مورد نظر رابریزید کمی پنیر مواد گوشتی در اخر پنیر من روی هر کدوم کراکف پنیری گذاشتم
برای پیتزا تخت هم چونه های ۱۲۰ یا صد رووبا وردنه باز کنید داخل بشقاب پیتزا سبوس پاشیده یا چرب شده پهن کنید دوباره سس مورد نظر و پینیر مواد پیتزا در اخر کمی پنیر
داخل فر داغ با درجه ۱۸۵ به مدت بیست تا ۲۵ دقیقه
نوش جااان
مواد لازم:
شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
شکر یک ق مرباخوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد تا جایی که خمیر بدست نچسبه
روغن ۶ قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری سر صاف
نمک ۱ ق مرباخوری
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی