سیب زمینی رو پخته و نگینی خرد کنید
تخم مرغ را هم پخته و خرد کنید
میگو را با فلفل سیاه تخم گشنیز و کمی سیر له شده طعم دار کنید داخل کمی کره در حد سه چهار دقیقه تفت بدید
خیلی رو حرارت نمونه اب میان بافتی میگو از بین رفته و خشک و سفت میشه
نخود فرنگی پخته بشه نه خیلی که رنگ سبزی خودشو از دست بده
داخل کاسه سیب زمینی و میگو ویک تخم مرغ رو پخته
فلفل دلمه قرمز خرد شده پیاز بنفش خرد شده ر اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم
مواد سس رو با هم ترکیب و به مواد سالاد اضافه میشه و خوب ترکیب میشه
روی ظرف سالاد رو پوشونده و داخل یخچال یکساعت استراحت داده برای تزیین یدونه تخم مرغ پخته و غلاف نخودفرنگی با غلاف و بیبی هویج تزیین و سرو میکنیم