گوشت سرد فریزری دو بار چرخ بشه
پیاز رنده متوسط بشه ۷۰ درصد ابشو بگیر به گوشت سرددد اضافه کن نمک و فلفل بزن ۳ دقیقه ورز بده از دنده ریز از چرخ رد کن دوباره ۳ دقیقه ورز بده
گوشت نباید گرم بشه ! تو یخچال دو ساعت بزار بعد منقل روشن کن یه کاسه اب گرم کنار دستت باشه چونه بگیر و به سیخ بکش دستت رو تو اب گرم بزن تا راحت بتونی سیخ بگیری گرمای اب سردی چربی گوشت کمک میکنه گوشت به سیخ بچسبه. منقل داغ شد سیخ رو بچین یک دقیقه اول سیخ رو تند تند بچرخون گوشت بسته بشه حرارت بالا باشه اشک کباب دراومد حرارت کم بشه تا مغز پخت بشه