یک قاشق شکر دو قاشق مایه خمیر و نصف لیوان شیر گرم نه داغ با هم مخلوط میکنیم در پوش میزاریم عمل بیاد (حجم بگیره)
بقیه شکر زرده های تخم مرغ و یدونه تخم مرغ و وانیل رو با همزن بزنید تا خوب کف کنه
آرد رو حتما الک کنید نمک اضافه کنید تخم مرغ همزده اضافه بشه و مایه خمیر عمل اومده خوب مخلوط کنید نصف لیوان دیگه شیر رو کم کم اضافه کنید تا جاییکه خمیر جمع بشه
پنجاه گرم کره نرم کم کم به خورد خمیر بدین و ورز بدید
حدود ۱۵ دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم و یکدستی به دست بیارین
خمیر رو چونه کنید روشو درپوش بزارین
به مدت یکساعت
بعد این تایم خمیر رو یه ورز کوچیک بدین هواگیری بشه
چهار قسمت کنید چونه بگیرید
روغن رو دراین مرحله گرم کنید یه ظرف کوچیک
تا نیمه روغن بریزید با حرارت متوسط اروم داغ بشه
سطح کار حتما آرد پاشی بشه
چونه خمیر رو وردنه بکشید به قطر نیم سانت
بعد با کاتر دونات قالب بزنین
اگر کاتر دونات ندارین با یه قالب گرد قالب بزنین
بعد از یه قالب خیلی کوچیک مثل درپوش بطری مرکز خمیر رو در بیارین
دوره های اضافه خمیرو جمع کنید یه ورز کوچیک دوباره پهن و قالب بزنین روی خمیرهای قالب خورده رو بپوشونین
حالا برید از اولین خمیر قالب خورده شروع کنید و بندازین تو روغن داغ حرارت حتما کم باشه تا خمیرتون خوب مغز پخت بشه یه سمت دونات پف کرد برش گردونین سمت بعدشم سرخ بشه بعد روی حوله کاغذی روغن گیری کنید بقیه خمیرم به همین شکل قالب بزنین روی خمیرهای قالب خورده حتما پوشیده بشه