مرغ حدود ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰
تمییز بشورید و طبق کلیپ که توضیح دادم خوب پاک کنید
با کمی زعفران بهش رنگ و طعم بدید
دو تا پیاز رو رنده کنید ابش رو بگیرید بهش نمک و فلفل و پودر سیر بزنین
کل داخل شکم مرغ و زیر پوست سینه مرغو با این سس بپوشونین و ماساژ بدید
روی مرغو سلفون بکشید بزارید یخچال حدود چهار تا شش ساعت
حالا سس رو اماده کنید
یه مشت الو بخارا یه مشت الو برغان ترش یه استکان زرشک رو بشورید
الوها رو چند ساعت بخیسونین
یدونه پیاز درشت رو یا نگینی یا رنده درشت کنین تو روغن در حد طلایی سرخ کنین
سه تا گوجه رسیده رو رنده یا پوره کنین
به پیاز اضافه کنین تفت بدید بعد الوها و زرشک اضافه بشه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنین
چند تا قل زد و طعمها به خورد هم رفت از رو حرارت بردارید
داخل ظرفی که مرغو میخواین داخلش بزارین قرار بدین
مرغو بعد تایم از یخچال در بیارین چند تا تیکه کره زیر پوست مرغ بزارین هم طعم میده هم بافت سینه رو نرم میکنه هم بوی زحم مرغو میگیره
مرغو بزارین رو سس اماده روشو فویل بکشین بزارین تو فر داغ !!
درجه ۲۰۰
به ازای یک کیلو مرغ یک ساعت تایم پخت مرغ هست از زمانی که ظرف داخل فر داغ داغ شده !
من حدود دوساعت تایم دادم
هر نیم ساعت مرغو از فر در بیارین از سس که کف ظرفه با قاشق روی مرغ بریزین تا خوب جذبش بشه
بعد پایان تایم پخت فویل ر بردارین شعله بالا رو روشن کنید سطح مرغ برشته بشه
نوش جان
کپی ممنوع!!
مواد لازم:
مرغ حدود ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰
دو تا پیاز
یه مشت الو بخارا یه مشت الو برغان ترش یه استکان زرشک
سه تا گوجه رسیده
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 1 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی