مواد لازم:

آرد دو پ تخم مرغ چهار عدد شکر یک شیر یک چهارم پ اب گرم یک چهارم پ روغن مایع یک دوم پ وانیل نصف ق چ بکینگ پودر یک ق مرباخوری مواد لازم کرم پاتیسیر مواد لازم : شیر 2 پیمانه زرده 4 عدد شکر 180 گرم آرد ذرت یا گندم 2 قاشق سوپ خوری وانیل 2/1 قاشق چای خوری کره 2قاشق سوپ خوری خامه 100 گرم (دلبخواه)
Cream cake

دستور غذا

درظرف مناسب ارد را ریخته و شیر را کم کم اضافه میکنیم تا صاف و یکنواخت بشه سپس ظرف را روی حرارت میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا مایه بجوش اید . زرده ها را با شکر و وانیل مخلوط و با همزن مرتب میزنیم تاکرم رنگ بشه و کم کم به مایه شیر داغ اضافه کرده تا غلیظ شود بعد کره را ریخته از روی حرارت برداشته کمی از گرما گرفته شد خامه را اضافه میکنیم .کرم اماده است.

طرز تهیه کیک کرمدار
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم
سفیده را اول میزنیم تا خوب برفی شود
زرده را با شکرو وانیل و آب گرم خوب میزنیم تا کرمی و کشدار شود روغن و شیر را اضافه میکنیم و مقداری میزنیم ارد و بکینگ پودر را دوبار الک کرده و به تناوب به مواد اضافه میکنیم
در آخر سفیده را اضافه میکنیم و به سرعت ودر یک جهت با لیسک شروع به همزدن میکنیم فقط در حد مخلوط شدن
داخل قالبمون رو کاملا با کاغذ روغنی میپوشونیم تا حدی از لبه های قالب بیرون بزنه
از مواد کیک دو سوم داخل قالب میریزیم قالبو داخل فر میزاریم درجه فر ۱۷۵ درجه به مدت بیست دقیقه بعد از فر خارج کرده کرم رو روی کیک ریخته بقیه مواد کیکو روی کرم پخش میکنیم دوباره داخل فر میره به مدت بیست دقیقه لحظه اخر زیر گریل قرار میدهیم تا سطح کیک طلایی بشه
نوش جااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 5 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من