ابتدا هویج را شسته و بخار پز کنید. پوست آن را بعد از بخار پز کردن گرفته و پوره کنید. دو پیمانه شکر را روی آن ریخته و مخلوط کنید. آرد را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم مرتب هم زده تا طلایی شود و خامی آن گرفته شود. بعد کره و روغن جامد را اضافه رده و زمانی که آب شدند هویج را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که از ظرف جدا شود . گلاب و هل را اضافه کرده و به خورد مواد دهید و هم بزنید تا مواد از ظرف جدا شود در این زمان حلوا را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید.
آرد حتما باید طلایی شود و هویج را برای اینکه طعم بهتری داشته باشد درسته بخار پز کنید.
کپی بدون ذکر منبع ممنوع
مواد لازم:
هویج نیم کیلو
آرد یک پیمانه
شکر 2 پیمانه
هل آسیاب شده یک ق م
گلاب یک پیمانه
روغن جامد 100 گرم
کره 100 گرم
خلال پسته برای تزیین
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی