اول مواد کرامبل را اماده میکنیم .سیب را پوست گرفته و اسلایس میکنیم
بیسکوییت را نیم کوب کرده به همراه شکر قهوه ای پودر قهوه فوری و دارچین و گردو مخلوط میکنیم کره سرد را با سرانگشتان دست به خورد مواد میدهیم تا پرک شود داخل یخچال میگذاریم
تهیه خمیر کیک:
ارد و بکینگ پودر و نمک را دوبار الک میکنیم
کره نرم و شکر را پنج دقیقه با همزن میزنیم تا نرم و پفکی شود تخم مرغا را دانه دانه شکسته و با همزن میزنیم
وانیل را اضافه میکنیم و سپس ماست شیرین شده
در اخر ارد را به تناوب به مواد اضافه میکنیم با لیسک هم میزنیم
کف و دیواره قالب را با کره چرب میکنیم یا کاغذ روغنی می اندازیم من از قالب کفه جدا ا ۲۰ سانتی استفاده کردم نیمی از خمیر کرامبل را داخل قالب پخش میکنیم نیمی از مواد کرامبل روی پخش میکنیم سیب ها را روی مواد پخش میکنیم بقیه خمیر را روی مواد پخش میکنیم بقیه مواد کرامبل را روی خمیر پخش میکنیم قالب را داخل فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه میپزیم بعد از ۴۰ دقیقه با خلال دندان از پخت کامل کیک اطمینان حاصل کنید
کیک را از فر خارج کنید
اجازه دهید کاملا خنک شود دیواره های کیک را آزاد کنید و به ظرف سرو انتقال دهید
مواد لازم:
کره ۱۳۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ سه عدد
ارد ۲۰۰ گرم
نمک یک پنس
بکینگ پودر یک ق م
ماست شیرین ۱۵۰ گرم
وانیل یک دوم ق چ
مواد کرامبل:
بیسکوئیت دایجستیو ۱۲۰ گرم
گردوی نگینی شده ۷۰ گرم
شکر قهوه ای ۶۰ گرم
کره سرد ۵۰ گرم
پودر قهوه فوری یک ق غ
سیب دو عدد پوست گرفته واسلایس شده
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی