مواد لازم:

آرد 530 گرم کره 120 گرم شکر سه ق غ تخم مرغ 4عدد شیر ولرم یک دوم پیمانه نمک یه پنس وانیل نصف ق چ مایه خمیر یک ق غ مواد رومال: زرده تخم مرغ یک عدد خامه صبحانه دو ق غ
Brioche bread

دستور غذا

مایه خمیر و یک ق شکر و شیر ولرم را مخلوط کرده درپوش گذاشته اجازه میدیم به عمل بیاد
ارد الک شده را داخل کاسه گود ریخته نمک و باقی شکر را مخلوط میکنیم وسط ارد را گود میکنیم تخم مرغ هارا جدا با چنگال کمی میزنیم به همراه وانیل و مایه خمیر عمل اومده مرکز ارد میریزیم آهسته ارد را از اطراف به مرکز هدایت کرده و مخلوط میکنیم خمیر را کاملا ورز میدهیم حدود ده دقیقه سپس به میز کنار انتقال میدهیم در این مرحله کره را کم کم به خورد خمیر میدهیم و ورز میدهیم خمیر چسبناکه ولی با ورز دادن برطرف میشه بعد اینکه تمام کره به خورد خمیر رفت و یکدست شد خمیرو چونه کرده و داخل کاسه منتقل کرده روی ظرف سلفون کشیده و پارچه ضخیم میکشیم و اجازه میدیم استراحت کنه به مدت یک ساعت و نیم
سپس هواگیری کرده و کمی رو سطح آرد پاشی ورز میدیم
سپس قالبهای کیک یزدی رو چرب میکنیم
از خمیر چونه های ۵۰ گرمی میگیریم و گرد جمع میکنیم داخل قالب میگذاریم سپس روی خمیرو میپوشونیم ده دقیقه
سپس رومال خمیرو میزنیم
یک عدد زرده و دو ق خامه را با چنگال میزنیم و با برس رو خمیر میکشیم
به اضافه های خمیر کمی ارد اضافه میکنیم بافتش کمی سنگین بشه تا روی خمیر پف نکنه بعد گردی های کوچکی درست میکنیم و مرکز خمیرهامون قرار میدیم با سیخ چوبی مرکز خمیرو کمی فرو میکنیم تا خمیر زیر رو متصل بشن دوباره روشو رومال میکنیم ده دقیقه استراحت میدیم
داخل فر دااغ با درجه ۲۱۰ به مدت ده دقیقه بعد از این تایم حرارت رو ۱۸۰ تنظیم میکنیم تا سطح نون طلایی بشه

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 1 / 5. شمارش آرا: 2

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + 5 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من