گوشت ۲بارچرخ شده ی قلوه گاه وسردست گوساله ویا مخلوط گوسفند وگوساله۱کیلو برا این مقدار ۳ تاپیاز رنده شده وآب گرفته کمی نمک و فلفل سیاه میزنیم
گوشت رو خوب ورز میدیم تا چسبنده بشه دو ساعت داخل یخجال استراحت میدیدم بعد مابین دو تا کیسه فریزر پهن میکنیم به قطر نیم سانت کاتر گرد میزنیم دوباره داخل یخچال یکساعت استراحت داده
تابه استیک رو خیلی کم چرب کرده و روی حرارت متوسط قرار میدیم تا ارام ارام داغ بشه سپس استیکها رو داخل تابه داغ میندازیم حرارت متوسط باشه بعد چهار دقیقه سمت دقیقه رو سرخ میکنیم
نکته:
:۱روی زغال هم میتونید این استیکها رو کباب کنید هردو۳ثانیه برگردونین تا زود خودشو بگیره ونریزه
2:حتما چندساعت داخل یخجال گوشت رو استراحت بدید
نوش جاان
مواد لازم:
گوشت 2بارچرخ شده ی قلوه گاه وسردست گوساله
ویا مخلوط گوسفند وگوساله1کیلو
3 تاپیاز رنده شده وآب گرفته
کمی نمک و فلفل سیاه
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی