طرز تهیه سس
پیاز را سرخ کرده بعد رب گوجه تفت داده ادویه و نمک رو اضافه کنید اب جوش میریزیم تا سس غلیظی به دست بیاد یه قل زد از رو حرارت برمیداریم زعفران و زرشک و قیصی میریزیم
طرز تهیه رولت
گوشت چرخکرده نمک و فلفل و دارچین ونیمی از مغز نان باگت خیس شده ویک عدد پیاز و سیر رنده شده کمی گشنیز ریز شده رو همه با هم ورز داده میشه نیم ساعت تو یخچال استراحت کنه
گوشت مرغم با پیاز و سیر و فلفل دلمه رنگی چرخ میشه به همراه بقیه مغز نان باگت خیس شده و نمک و فلفل و پاپریکا و کمی اب زعفران مخلوط شده و میره تو یخچال
دو تا کیسه فریزر رو کامل باز کنید یدونشو رو صفحه کار بزارید گوشت چرخکرده رو رو کیسه پهن کنید کیسه بعد رو روش میزاریم و با وردنه باز کنید سه میلیمتر به شکل مستطیل
گوشت مرغم جدا گونه به همین شکل بعد گوشت مرغو با همون کیسه اروم با کمک وردنه روی گوشت پهن میکنیم اگه پاره شد یا نا هماهنگ با کمک دست صاف و مرتب میکنیم حالا مواد میانی رو یک سمت میریزیم زرشک و گردو و قیسی وپیازداغ بعد با کمک کیسه شروع به رول کردن میکنیم سر و تهشو با کیسه میبندیم داخل یخچال یکساعت استراحت میدیم سپس داخل ظرفی که میخواد تو فر بره دو طرفشو کمی سرخ میکنیم سس اماده رو روش و اطرافش میریزیم روی ظرفو فویل میکشیم
فر رو هم از قبل داغ میکنیم با درجه ۲۰۰ بعد ده دقیقه که رولت رو داخل فر گذاشتیم حرارتو رو ۱۸۰ میزاریم به مدت یک ساعت و نیم
بعد ۴۵ دقیقه رولتو از فر خارج کنین از سس روی رولت بریزین دوباره بپوشونین بزارین تو فر
این کار باعث میشه هم از ترک خوردن رولت جلوگیری بشه هم سطح رولت خشک نشه
بعد پایان پخت هم میتونین با همون ظرف سر میز ببرین هم تو یه ظرف دیگه بکشین سسش رو هم جدا تو کاسه بریزین
این رولت هم با پلو زعفرانی سرو میشه هم نان سنگک و سبزی خوردن و ترشی
در هر دوصورت بینظیره
دوستان کپی بدون ذکر منبع ممنوع هست لطفا خودتونو مدیون نکنین
نوش جان