رشته شعریه رو همونجور که تو پلاستیک هست ریز خرد میکنیم داخل تابه خوب تفت میدیم با حرارت ملایم تا رشته ها تغییر رنگ دهند سپس کره را اضافه میکنیم و زعفران خیلی کم تفت میدیم بعد شیر عسل رو اضافه میکنیم
هم میزنیم تا جایی که کاملا شیر عسل به خورد رشته برود و رشته مثل خمیر وسط جمع شود
سپس از رو حرارت براشته و داخل قالب سلیکون
سایز کوچک مخصوص فینگر یا حلوا نصف از شعریه رو میریزیم خوب با پشت قاشق فشرده و داخلشو گود میکنیم از پودر گردو یادهر مغزی دوست داشتید مرکز بریزید دوباره از مواد شعیریه روی پودر گردو پر میکنیم و کاملا فشرده و منسجم میکنیم داخل یخچال میزاریم حدود پانزده دقیقه سپس خیلی راحت از قالب جدا کرده و روشو با پودر پسته تزیین میکنیم
بسیار ساده
و بسباار خوشمزه
پ:ن . بهتره از قالب سلیکون استفاده بشه اگه ندارین داخل قالبتون سلفون بکشید بعد موادو فیکس کنین تا راحت بتونین قالبی جدا کنین
میتونین به شکل رول یا اسلایسی این باقلوا رو تهیه کنید
نکته بعدی اینه که شیر عسلی چون کنسروه حتما یک ربع داخل اب بجوشونید
بعد اجازه بدید خنک بشه بعد درشو باز کنین
به هیچ وجه در قوطی داغو باز نکنین خطرناکه
مواد لازم:
شعریه یک بسته
کره پنجاه گرم
زعفران غلیظ یک ق غ
شیر عسلی نصف قوطی
پودر هل یک ق م
مغز گردو نگینی یا پودر شده یک دوم پیمانه
پودر قند یک چهارم پیمانه
پودر گردو و هل و قند با هم ترکیب میشن
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 3.4 / 5. شمارش آرا: 5
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی