قوطی شیر عسل رو بیست دقیقه بجوشونید خنک که شد درشو باز کنید
شکلات رو به روش بنماری ذوب کنید
سپس شکلات و شیر عسل و کره بادام زمینی و مغزها را مخلوط کنید
داخل قالب مورد نظر کاغذ روغنی بندازید طوری که دیواره های قالب رو پوشش بده
سطح کل کاغذو چرب کنید مواد رو داخل قالب ریخته و سطحشو کمی خلال پسته بریزید و فیکس کنید
قالب رو چند ساعت داخل یخچال قرار بدید
سپس با چاقوی تیز به برشهای کوچک و منظم تقسیم کنید
چون این شیرینی پرکالریه بهتره سایز شیرینی رو کوچیک بزنید تا راحت و به اندازه خورده بشه و دل رو نزنه و نیم خورده نشه
مغزها قابل جابجایی هستن
کره بادام زمینی اختیاری هست میتونید حذف کنید
اگر از مغزهای دیگه استفاده کردید میتونید کره رو کلا حذف کنید
شیرینی بسبار راحت و خوشمزه و بسیار مناسب برای ایام نوروز هست
میتونید برای شکیلتر شدن برشهای فاجو داخل کپسولهای شکلات رنگی قرار بدید و داخل ظرف شیرینی بچینید و از مهمونهای عزیزتون پذیرایی کنید
نوش جااان
مواد لازم:
شکلات تخته تیره یا روشن من روشن زدم 300 گرم خرد شده
شیر عسلی یک قوطی
بادام زمینی یک پیمانه
خلال یا لپه پسته یک سوم پیمانه
کره بادام زمینی یک چهارم پیمانه
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی