کیک عسل بادام

مواد لازم:

آرد دو پیمانه شیر یک دوم پیمانه عسل یک پیمانه خلال بادام یک چهارم پیمانه از پرک بادام هم میتونین استفاده کنین وانیل یک دوم ق چ بکینگ پودر یک ق مرباخوری تخم مرغ سه عدد روغن مایع یک دوم پیمانه
Honey Cake

دستور غذا

تخم مرغ و وانیل رو میزنیم پف کنه شیرو عسل را اضافه میکنیم بعد روغن مایع ارد و بکینگ رو دو بار الک کرده و به تناوب اضافه میکنیم
داخل قالب لوف رو کاغذ روغنی انداخته و دوباره کف و دیواره چرب میکنیم مواد را داخل قالب ریخته سطح مواد رو خلال پادام میپاشیم در فر داغ درجه ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه پخت میکنیم .
نوش جان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − هشت =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من