فر روی ۲۰۰ درجه گرم بشه
ارد و بکینگ پور سه بار الک بشه
سفیده و زرده از هم جدا بشه
اول سفیده رو میزنیم کاملا حجم بگیره و پف کنه
سپس زرده رو شکر و وانیل را میزنیم کمی کشدار شد اب جوش را اصافه میکنیم خوب کرمرنگ و کشدار شود
سفیده را در سه مرحله به زرده اضافه میکنیم و کاملا فولد میکنیم بصورت دورانی
ارد را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و فولد میکنیم بصورت دورانی
قالب ۳۰ در۴۰ که بهتره نچسب باشه کاملا با روغن جامد چرب میکنیم یا سینی گالوانیزه کاغذ روغنی انداخته و خوب با روغن جامد چرب میکنیم
مایع رولت را داخل سینی یکنواخت پهن میکنیم
سینی را دو بار روی سطح کار میکوبیم تا هوادهی شود
سینی را در فر کاملا داااغ با درجه ۲۰۰ قرار میدهیم به مدت ده دقیقه
در اخر اگه دوست داشتید سطح رولتو یکم گریل کنید
بعد این تایم از فر خارج کنید و بلافاصله یه سینی هم سایز سبنی رولت روش قرار بدید تا نان رولت خشک نشود
بعد اینکه خنک شد از سینی خارج کرده و اجازه میدیم سطح رولت یکم خشک بشه بعد رولت رو روی کاغذ روغنی برمیگردونیم سطح زیری رولت رو قرار گرفته یه حوله نمدار روی کاغذ گذاشته و اروم و شل نان را رول میکنیم داخل یخچال قرار میدهیم تا رولت فرم بگیره و کاغذ مرطوب شود تا جدا کردنش راحت باشه بعد نیم ساعت نان را در می اوریم و کاغذ را ارام جدا میکنیم سطح نان را خامه فرم گرفته میکشیم از یک سمت همان سمتی که قراره رول بشه توت فرنگی خرد شده میریزیم و نان رولت را ارام و منسجم رول میکنیم سپس داخل فویل با کاغذ روغنی پیچیده و محکم سروتهشو میبندیم
داخل یخچال قرار میدهیم تا کاملا منسجم بشه حدود پنج تا شش ساعت بهتر است
بعد سطح رولتو با خامه پوشوندم و با چنگال خطهای نامنظم انداختم و روشو پودر کاکائو پاشیدم
بهبه نوش جااان
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر یک دوم ق چ
اب جوش دو ق س
وانیل یک هشتم ق چ
خامه فرم گرفته
توت فرنگی
پودر کاکائو
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی