مواد لازم:

تخم مرغ 2 عدد اب جوش یک لیوان پر ارد 1 لیوان سرخالی شکر 1ق مرباخوری(من کمی بیشتر ریختم تا خمیرش شیرینتر باشه ) کره ۲۵ گرم نمک 1 چ ق چ نشاسته ذرت 1ق مرباخوری مواد لازم شربت شکر 3/5 لیوان اب 2/5 لیوان ابلیمو کمی
vazir parmaqi

دستور غذا

اب گرم و کره و شکر و نمک را داخل قابلمه ای ریخته و روی اجاق بزارین به محض جوشیدن ارد الک شده بهمراه نشاسته را اضافه کرده را یک مرتبه اضافه کنید و مرتب هم میزنیم پنج دقیقه خمیر را بپزید را شعله ملایم و بعد از پخت اجاق رو خاموش کرده و مرتب خمیر را هم بزنین تا خمیر سرد بشه و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و با همزن میزنیم تا خمیر یکدست و صاف شود .سپس دستمان را چرب میکنیم مقداری از خمیر برداشته داخل دست فرم میدهیم شبیه به اشک کشیده خیلی تپل نباشه چون تو روغن پف میکنه و میترکه و داخل ماهیتابه ای پر از روغن سرد میچینیم و سپس سرخ میکنیم

بعد از پخت شیرینیها انها را داخل شربت ولرم رودبه سرد انداخته بعد چند لحظه خارج کرده و داخل توری میگذاریم تا شهد اضافه خارج شود
نکته: من داخل شهد زعفران و گلاب وگلوکز زدم
یه سری ریز نکته که تو رسپی اصلی نبود را هم اضافه کردم

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × دو =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من