اب گرم و کره و شکر و نمک را داخل قابلمه ای ریخته و روی اجاق بزارین به محض جوشیدن ارد الک شده بهمراه نشاسته را اضافه کرده را یک مرتبه اضافه کنید و مرتب هم میزنیم پنج دقیقه خمیر را بپزید را شعله ملایم و بعد از پخت اجاق رو خاموش کرده و مرتب خمیر را هم بزنین تا خمیر سرد بشه و تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و با همزن میزنیم تا خمیر یکدست و صاف شود .سپس دستمان را چرب میکنیم مقداری از خمیر برداشته داخل دست فرم میدهیم شبیه به اشک کشیده خیلی تپل نباشه چون تو روغن پف میکنه و میترکه و داخل ماهیتابه ای پر از روغن سرد میچینیم و سپس سرخ میکنیم
بعد از پخت شیرینیها انها را داخل شربت ولرم رودبه سرد انداخته بعد چند لحظه خارج کرده و داخل توری میگذاریم تا شهد اضافه خارج شود
نکته: من داخل شهد زعفران و گلاب وگلوکز زدم
یه سری ریز نکته که تو رسپی اصلی نبود را هم اضافه کردم