طرز تهیه:
ابتدا شیر را گرم کنید. ۱/۴پیمانه شکر را اضافه کرده تا حل شود سپس در جایی قرار دهید تا خنک شود.آب و یک قاشق شکر و مخمر را مخلوط کنید و با درپوش اجازه دهید تا پف کرده و حباب تولید کند.تخم مرغ را به هم بزنید روغن و کره را اضافه کنید و این مواد را با شیر مخلوط کنید.۴پیمانه آرد و نمک را درون ظرف ریخته مخمر عمل آمده را اضافه کرده و با درجه کند همزن به هم بزنید.مخلوط تخم مرغ و شیر را نیز بیافزایید و با درجه متوسط همزن بزنید تا مخلوط شود تقریبا سه چهار دقیقه بزنید اگر خمیر چسبناک بود بقیه آرد را کم کم اضافه کنید خمیر باید کاملا از اطراف ظرف جدا شده و به سر خمیرگیر همزن بچسبد که حدود پنج دقیقه باید دستگاه کار کند اگر با دست خمیر را ورز می دهید حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید و سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن از بین ببرید شما تا یک چهارم پیمانه مجازید که آرد اضافه تر استفاده کنید.
خمیر را درون ظرفی که چرب شده قرار دهید و روی آنرا بپوشانید در جای گرم قرار دهید تا حجیم شود سپس با کمک دست هوای داخل آنرا خالی کرده و مجددا روی آنرا بپوشانیداجازه دهید تا حجم بگیرد سپس مجددا پف خمیر را گرفته از خمیر شش تکه به اندازه کمی بزرگتر از گردو بردارید هر قسمت را لوله کرده و با سه تای آن گیس ببافید با سه تای دیگر نیز به همین ترتیب.و بقیه خمیر را چانه گرفته داخل ظرفی که چرب شده یا کاغذ انداخته اید قرار داده و گیس بافتها را بصورت بعلاوه روی خمیر قرار دهید و دو طرفش را با قرار دادن زیر خمیر فیکس کنید.سپس روی آنرا بپوشانید و اجازه دهید تا حجم بگیرد سپس رومال تخم مرغ و آب بزنید و درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 40_45 دقیقه قرار دهید و یا تا زمانی که روی آن طلایی شود.یک ظرف آب درون فر قرار دهید تا از خشک شدن نان جلوگیری شود.
ظرفی که برای این نان انتخاب می کنید حتما ارتفاع داشته باشد و قطر آن 23_25 باشد.شما می توانید به هر شکل دیگری این نان را بپیچید و در هر قالب دیگری قرار دهید
باتشکر از دوست هنرمند @Najme_shariat
مواد لازم:
آب ولرم1/2پ.
مخمر1ق غ
شکر1/4پ و 1ق غ.
شیر1پ
روغن مایع2ق غ
کره ذوب و خنک شده2ق غ
تخم مرغ درشت2عدد
نمک1ق چ.
آرد4_5پ
برای رومال نان یک عددتخم مرغ و یک ق غ آب.
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 1 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی