پودر دسر رو با شیر مخلوط کنید رو حرارت بزارید
ژلاتین رو با کمی اب سرد مخلوط کنیدداسفنجی شه بعد بن ماری ذوبش کنید
دسر که جوشید ژلاتین شفاف رو بهش اضافه کنید پنج دقیفه ریز بجوشه
بعد از رو حرارت بردارین بزارین از دما بیفته
در ضمن مارک فرمند رنگ دسرش خوشرنگ نیست من یکم زعفران حل شده زدم خیلی کم که غالب نشه
سس اماده کارامل که تو خود بسته هست رو تو قالب بریزین
دسر کمی خنک شد خامه رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین کاملا یکست بشه
بعد دسر رو داخل قالب رو سسها بریزید داخل یخچال بزارید تا کاملا بسته بشه
خیلی راحت هم جدا میشه
قالب من سلیکونی بود
مواد لازم:
پودر دسر کرم کارامل اماده یک بسته من فرمند زدم
شیر یک و نیم لیوان
خامه صبحانه دو ق غ
ژلاتین یک قاشق مرباخوری
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی