مواد لازم:

پودر دسر کرم کارامل اماده یک بسته من فرمند زدم شیر یک و نیم لیوان خامه صبحانه دو ق غ ژلاتین یک قاشق مرباخوری
caramel cream

دستور غذا

پودر دسر رو با شیر مخلوط کنید رو حرارت بزارید
ژلاتین رو با کمی اب سرد مخلوط کنیدداسفنجی شه بعد بن ماری ذوبش کنید
دسر که جوشید ژلاتین شفاف رو بهش اضافه کنید پنج دقیفه ریز بجوشه
بعد از رو حرارت بردارین بزارین از دما بیفته
در ضمن مارک فرمند رنگ دسرش خوشرنگ نیست من یکم زعفران حل شده زدم خیلی کم که غالب نشه
سس اماده کارامل که تو خود بسته هست رو تو قالب بریزین
دسر کمی خنک شد خامه رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین کاملا یکست بشه
بعد دسر رو داخل قالب رو سسها بریزید داخل یخچال بزارید تا کاملا بسته بشه
خیلی راحت هم جدا میشه
قالب من سلیکونی بود

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × یک =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من