سینه مرغ را داخل کیسه فریزر قرار میدهیم با بیفتک کوب کمی میکوبیم نه خیلی
سپس با تمام ادویه های ذکر شده و روغن زیتون و سیر له شده و اب لیمو کاملا مزه دار میکنیم داخل یخچال به مدت دو ساعت
تابه استیک را روی حرارت گذاشته خیلی کم سطحشو چرب میکنیم داغ که شد سینه مرغ را داخل تابه پهن میکنیم
دستگاه ساندویچ ساز رو هم داخل برق میزنیم تا داغ شود
قارچ را جداگونه تفت داده تا سبک شود
هر سمت سینه مرغ را سه دقیقه پخت میکنیم سپس استیک را همونطور داغ روی سطح نان قرار میدهیم اگر از ترتیا استفاده میکنید سعی کنید حد اقل دو برابر استیک باشد چون قرار تا بخوره ولی داخل نان پنینی یا برگر مشکلی نیست باید همسایز باشن
مقداری سس را روی استیک میریزیم
پنیر گودا را روی استیک پهن میکنیم قارچهای سرخ شده را روی پنیر میچینیم اگر گوجه دارید آن را هم بچینید لبه های کناری نان را روی هم میاوریم سپس لبهای روبرو را هم تا میزنیم سطحه صفحه گریل دستگاه را کمی چرب میکنیم پنینی رو داخل دستگاه قرار میدهیم در دستگاه رو میبندیم تا کاملا پرس بشه و سطح ساندویچ خط بیفته
سپس با چاقو تیز از وسط برش میدهیم و داخل ظرف سرو میکشیم و با دورچین سبزیجات بخارپز سرو میکنیم
مواد لازم:
سینه مرغ نصف یک عدد بی استخوان
قارچ پنج عدد اسلایس شده
سیر دو حبه
اویشن . فلفل سیاه. پودر عصاره مرغ نصف یک عدد روغن زیتون اب لیمو نمک مقداری اگر نیاز بود چون عصاره مرغ نمکیه
نان مخصوص پنینی اگر در دسترس نبود نان برگر یا ترتیا
سس ساندویچ ( ترکیب سس سیر یک ق غ سس خردل ملایم یک ق مرباخوری .کچاپ یک ق مرباخوری سس چیلی یک ق چایخوری .)
پنیر گودا دو برگ
گوجه فرنگی در صورت تمایل یک عدد گوجه کامل فیله شده( دانه جدا شده و ورقه شده)
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی