اب را داخل تابه یا قابلمه ریخته و رو حرارت میگذاریم کره را به اب اضافه میکنیم به محض جوش آمدن آرد را یک مرتبه اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم اب که به خورد ارد رفت و جذب شده مدام هم میزنیم و خمیرو زیر و رو میکنیم به مدت پنج دقیقه این کارو انجام میدیم ینی خمیرو با پشت قاشق پهن میکنیم و بعد برش میگردونیم سمت بعد به این کار( داغ زدن خمیر) میگن که مرحله خیلی مهمیه حتما باید درست انجام بشه بعد از پنج دقیقه از رو حرارت برمیداریم اجازه میدیم خمیر کاملا خنک بشه
خمیرو داخل کاسه گود میریزیم تخم مرغ ها را دانه دانه و با فاصله به خمیر اضافه میکنیم هر بار با همزن خوب میزنیم تا تخم مرغ به خورد خمیر برود بعد از دو تا تخم مرغ سبزی و بکینگ پودرو اضافه میکنیم اخرین تخم مرغ را هم اضافه و خوب میزنیم خمیر نرم و تقریبا شل و چسبنده باید باشه طوری که بتونیدباهاش ماسوره بزنید
قالب میان تهی رو خوب چرب میکنیم مواد را داخل قیف با ماسوره شکوفه بزرگ میریزیم داخل قالب کنار و چسبیده به هم شکوفه درشت میزنیم .من چند هم دونه ای زدم
فر رو از ۲۰ دقیقه قبل با حرارت ۲۰۰ درجه گرم میکنیم
حرارت فر خیلی مهممه نون خامه ای یا اکلر فر دااغ میخواد !!
قالبو داخل فر داغ میزاریم به مدت بیست دقیقه تو این تایم نونامون باید کااملا پف کرده باشه رنگشم تغییر کرده باشه بعد حرارت رو روی ۱۷۰ میزاریم بیست دقیقه تا ۲۵ دقیقه دیگه تو فر بمونه تا کاملا مغز پخت بشه من در اخر روشو کمی گریل کردم
بعد از فر خارج میکنیم
نشانش اینه کاملا پوک و سفت باشه
اجازه میدیم خنک بشه بعد برش میزنیم و داخلش هر سالادی دوس دارید پر کنید
من سالاد مرغ ریختم
(ترکیب مرغ و کمی سیب زمینی و هویج و نخود سبز و شوید و خیارشور و مایونز و نمک و فلفل )
دو تا از فوت های مهم نان اکلر یا خامه ای یکی داغ زدن درست و فر داغ این دو نکته رعایت بشه نوناتون عالی میشه
حتما این پیش غذای شیک و خوشمزه و درست کنید و مهموناتونو سورپرایز کنید
مواد لازم:
آب 250 میلی لیتر
کره ۷۵ گرم
تخم مرغ پنج عدد
آرد 170 گرم
بکینگ پودر یک چهارم ق چ
سبزی خشک معطر ( من شوید زدم) یک ق سوپخوری
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 2 / 5. شمارش آرا: 4
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی