اول شربت را اماده میکنیم
اب و شکر را روی حرارت متوسط گذااشته تا شکر حل شود سپس زعفران حل شده و گلاب و و هل را اضافه میکنیم شربت که خوب حل شد از رو حرارت بر میداریم
سپس
ابتدا ارد سفید با حرارت خیلی ملایم به مدت۳۰دقیقه تفت میدیم، تا رنگ ارد تغییر کند و عطرش بلند شودسپس بیسکوییت آرد شده رااضافه کرده پنج دقیقه تفت میدیم
سپس اردها الک میکنیم ،دوباره روی حرارت میزاریم وبه ان مخلوطی از کره و روغن اضافه میکنیم،دوباره پنج دقیقه تفت میدهیم
سپس شهد را به حلوا اضافه میکنیم
هم میزنیم تا شهد جذب حلوا شده واز دیواره ظرف جدا شود، داخل ظرف سرو میکشیم و تزیین میکنیم
پ.ن : از هر بیسکوییتی جز کرم دار و ویفر میتونید استفاده کنید
نوش جان
مواد لازم:
ارد سفید۱پیمانه
بیسکوییت ارد شده یک ونیم پیمانه
کره یا مخلوطی از کره وروغن جامد۳/۴پیمانه
مواد لازم برای شربت
شکر۱/۵پیمانه،
اب ۱/۵ پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران غلیظ۲قاشق
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی