فر را در ۱۸۰ درجه روشن و گرم کنید. کف قالب مخصوص شیفون با ارتفاع ۱۰ سانت را کاغذ روغنی بگذارید.
5 ماده اولیه را باهم مخلوط کنید. ( شکر، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، نمک )
زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید.
زرده های تخم مرغ را با آب، روغن و وانیل مخلوط کرده و کاملا بزنید تا یکدست شده و کمی تغییر رنگ دهد.
مخلوط زرده را با مخلوط آردی کاملا هم بزنید تا یکدست شوند.
سفیده ها را بزنید تا پف کند و از ظرف نریزد.
سفیده زده شده را کم کم به مخلوط قبلی اضافه کرده و فولد کنید. ( به آرامی و به صورت دورانی زیر رو کنید تا مخلوط شود )
مواد را در قالب ریخته و به مدت یک ساعت در فر بپزید.
با سیخ چوبی یا خلال دندان، از پخته شدن کامل کیک اطمینان حاصل کنید و سریع قالب را وارونه کرده و یک ساعت به همان شکل وارونه کیک را داخل قالب خنک کنید. سپس کیک را به آراامی جدا کنید
مواد لازم:
شکر / 1 و 3/4 پیمانه
آرد / 1 و 1/2 پیمانه
پودر کاکائو / 2/3 پیمانه
جوش شیرین / 1 قاشق چایخوری
نمک / 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ / 7 عدد
آب / 3/4 پیمانه
روغن / 1/2 پیمانه
وانیل / 1/8 قاشق چایخوری
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی