مواد لازم:

تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ پیمانه روغن ۱/۲ پیمانه شیر ۲/۳ پیمانه آرد یک‌و دو سوم پیمانه پودر کاکائو یک سوم پیمانه بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری مواد لازم برای کرم وسط کیک: شیر 4 پیمانه آرد 3 قاشق غذا خوری نشاسته 4 قاشق غذا خوری شکر ده قاشق غذاخوری پنیر لبنه ۱۰۰ گرم وانیل مقداری
Magma Cake

دستور غذا

ابتدا کرم رو درست میکنیم.
شیر و آرد و نشاسته و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شده و پخته شود. کاملا غلیظ مث فرنی بشه وانیل رو اضافه میکنیم
اجازه میدیم خنک بشه و بعد پنیر رو کمی با چنگال زده و به کرم مون اضافه میکنیم. با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه و گلوله ای نداشته باشه اگر داشت از صافی رد کنید
خوب حالا کیک رو اماده میکنیم

در ظرفی تخم مرغ رو با شکر هم میزنیم تا کشدار شده و حجمش زیاد بشه.
سپس شیر و روغن رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
آرد رو با بکینگ پودر و پودر کاکائو رو مخلوط کرده و دو بار الک میکنیم و برای بار سوم و روی موادمون الک میکنیم و هم می زنیم.
مایه کیک رو تو قالب مورد نظر ریخته مرکز قالب و روی مواد کیک کرم رو ریخته دو سوم از قطر قالب رو کرم بگیره قالب رو داخل فر داغ دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۵۰ دقیقه می پزیم.

سعی کنید قالب تون بزرگ تر باشه چون وقتی پودینگ روی مایه کیک ریخته میشه مقدارش بیشتر میشه.
بعد از اینکه کیک رو از فر خارج کردین اجازه بدین خنک بشه. بعد به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار بدین. بعد برش بزنین
روی کیک رو با همون پودینگ مثل من میتونین نقش بدین یا مثل اون یکی کیک پودر کاکایو بپاشین یا گاناش بریزین سلیقه ایه
میتونین مث من مخالف رنگ هم درست کنین ینی کیک وانیل پودینگ شکلاتی
یا حتی کیک و پودینگ وانیل یا شکلاتی
پ.ن: سطح کیک بخاطر وجود پودینگ نرمه بعد اتمام پایان پخت کیک رو خارج کنید نرمی مرکز کیک طبیعیه بعد دو ساعت که داخل یخچال بمونه سفت میشه
این کیک بسیار لذیده حتما امتحانش کنید

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 6 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من