تکه های گوشت را با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار میکنیم با مقدکمی روغن سرخ میکنیم در حد طلایی شدن
پیاز را رنده ریز میکنیم با مقداری کمی روغن تفت میدهیم تا رنگ پیاز کمی برگردد (سرخ نشه)
گردوی میکس شده رو با مقداری اب روی حرارت میگذاریم در حدی که گروو کاملااا شناور باشد پیاز تفت خورده را به گردو اضافه میکنیم روی حرارت گذاشته جوش که امد حرارت را کم میکنیم تا گردو کاملاا بپزد حدود سه ساعت بعد مرغ یا اردک سرخ شده را اضافه میکنیم رب انار را با مقداری اب خورشت حل میکنیم و به خورشت اضافه میکنیم نمک و دارچین را اضافه میکنیم دوباره اجازه می دهیم تا مرغ پخته شود و داخل خورشت جا بیفتد حدود یک ساعت و نیم طول میکشد اگر بعد از پایان پخت دیدید گوشت پخته و خورشت آب دارد حرارت را زیاد کنید و در قابلمه را باز بزارید .گهگاه آرام هم بزنید تا ته نگیرد
چون گردو زود ته میگیرد
سعی کنید اب خورشت را از اول میزان کنید تا مجبور نشوید اواسط پخت آب اضافه کنید
یک ربع قبل از سرو شعله را خاموش کنید آب زعفران را اضافه کنید در قابلمه را بگذارید تا روغن خورشت بالا بیاید
یکی دیگه از راه های روغن انداختن فسنجان شوک یخ است همان موقع که حرارت را خاموش کردید دو تکه کوچک یخ داخل خورشت بیاندازید درب قابلمه را بگذارید
در اثر شوکی که به گردو وارد میشد روغن را از خود جدا میکند
نوع و جنس گردو هم در روغن انداختن خورشت تاثیر بسزایی دارد
از گردوهای چرب و محلی استفاده کنید . هم خوش عطرترن و هم چربتر
خورشت فسنجان مانند بقیه خورشتهای سنتی وعده دوم جا افتاده تر و خوشمزه تر میشد
پس از یک روز قبل میهمانی میتوانید گردو را بپزید و روز میهمانی مرغ را اضافه کنید
امیدوارم طبخ کنید و از خوردنش لذت ببرید
فکر میکنم تمام تجاربم را در مورد این غذای محبوب ارائه دادم
نوش جااان
مواد لازم:
گردوی آسیاب شده ۴۰۰ گرم
سینه و ران مرغ چهار تکه من اینبار از اردک استفاده کردم
پیاز دو عدد درشت
رب انار دو ق غ سر پر
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و زعفران به میزان لازم
من شکر نمیزنم در صورت تمایل به میزان لازم
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی