دور های نان را با چاقو ببرید
روی سطح کار سلفون پهن کنید
نانها را در سه ردیف کنار هم بچینید نانها نیم سانت روی هم باشند تا موقع وردنه کشی بهم بچسبن و یک تخته بشن
سپس با وردنه سنگین روی نانها بکشید تا نانها پهن و نازک شوند حتما لایه های نانهای کناری بهم بچسبن
از ترکیب مایونز و پنیر خامه ای روی سطح نان بکشید کمی جعفری بپاشید
پنیر و سپس ژامبون را روی نان به ترتیب پهن کنید روی ژامبون سالسا بمالید سپس شروع به رول کردن نان بکنید البته به کمک سلفون زیری
رول و فشرده انجام بدید تا رولت منسجم بشه
همینطور رول را تا انتها ادامه بدید سپس همون سلون رو کامل دور رولت بپیچید
سرو ته رولت رو محکم کنید داخل یخچال بهدموت چهار تا پنج ساعت بمونه تا رولت منسجم و جا بیفته سپس سلفون رو باز کنید سطح رولت رو سس مایونز بمالید بادجعفری چاپ شده بپوشونید و با چاقوی تیز با فاصله معین برش بزنید داخل کپسول و سپس ظرف سرو بچینید