مواد لازم:

نان تست 9 اسلایس ژامبون سه تا چهار اسلایس پنیر گودا 6 اسلایس پنیر خامه ای دو تا سه ق غ جعفری چاپ شده چهار ق غ سس مایونز . سس سالسا گوجه چری چند عدد
Food roulette

دستور غذا

دور های نان را با چاقو ببرید
روی سطح کار سلفون پهن کنید
نانها را در سه ردیف کنار هم بچینید نانها نیم سانت روی هم باشند تا موقع وردنه کشی بهم بچسبن و یک تخته بشن
سپس با وردنه سنگین روی نانها بکشید تا نانها پهن و نازک شوند حتما لایه های نانهای کناری بهم بچسبن
از ترکیب مایونز و پنیر خامه ای روی سطح نان بکشید کمی جعفری بپاشید
پنیر و سپس ژامبون را روی نان به ترتیب پهن کنید روی ژامبون سالسا بمالید سپس شروع به رول کردن نان بکنید البته به کمک سلفون زیری
رول و فشرده انجام بدید تا رولت منسجم بشه
همینطور رول را تا انتها ادامه بدید سپس همون سلون رو کامل دور رولت بپیچید
سرو ته رولت رو محکم کنید داخل یخچال بهدموت چهار تا پنج ساعت بمونه تا رولت منسجم و جا بیفته سپس سلفون رو باز کنید سطح رولت رو سس مایونز بمالید بادجعفری چاپ شده بپوشونید و با چاقوی تیز با فاصله معین برش بزنید داخل کپسول و سپس ظرف سرو بچینید

 

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 1 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من