مواد لازم:

تخم مرغ درشت ......... 4 عدد ..... به دمای‌ محیط رسیده شكر..................250 گرم (1پیمانه) شیر ..................... 1 پیمانه ..... به دمای محیط رسیده روغن مایع ............... 1 پیمانه وانیل .................... 3/1 ق چ آرد ....................... 2 پیمانه (300 گرم) بیکینگ پودر ............1 ق س (3 ق چ )( یا 1 ق چ جوش شیرین ) پودر کاکائو ............... 2 ق س سرپر
Zebra cake

دستور غذا

شکر و تخم مرغها را با درجه تند همزن می زنیم تا مثل کرم شده و روشن شود .
شیر و روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن می زنیم .
آرد ،وانیل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده کم کم به مایه می افزاییم با همزن میزنیم تا صاف و یکدست شود . زیاد نباید هم بزنیم
مواد را به ۲ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به ۱ قسمت پودر کاکائو اضافه می کنیم.
فر را با درجه ۱۸۰ روشن می کنیم.
کف قالب ۲۳ سانت را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم
3 ق س از مایه سفید را درست در مرکز قالب می ریزیم و بعد ۳ ق س از مایه کاکائویی را درست در مرکز قالب . دوباره مایه سفید و….
این کار را باید سریع انجام دهیم و مکث نکنیم وهمچنین قالب را نباید تکان دهیم تا مایه پخش شود چون بتدریج پخش خواهد شد.
قالبو در فر داغ با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه قرار میدهیم
ادم برفی شکلات سفیده لطفا کیلپو ببینین دست و پاش چوب بستنه شالش پاستیله بینی ترافل دکمه و هدفون دراژه
درخت کاجم شکلات سفیده رنگ سبز زدم تنه درخت چوب بستنی تزییناتم ترافل

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + نه =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من