ابتدا کره رو روی حرارت ملایم قرار میدیم تا آب بشه بعد شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر کمی حل بشه زعفران رو میریزیم و در آخر خامه رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا یکدست بشه . ظرف رو از روی حرارت برمیداریم و ارد و پودر کنجد رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست بشه .
فر رو از قبل با دویست درجه گرم میکنیم دمای فر باید زیاد باشه چون حالت جوشیدن به شیرینی میده که باعث میشه سوهان حالت توری پیدا کنه.
سینی فر رو کاغذ روغنی انداخته و حسابی چرب میکنیم . با قاشق چایخوری با فاصله حداقل پنج سانت از مواد میریزیم و در فر قرار میدیم .در فر خیلی زود شروع به حباب زدن و جوشیدن میکنه.
حدود پنج تا ده دقیقه زمان میبره تا دور سوهان کمی تیره بشه که بلافاصله ازفر خارج کنید و بزارید تا کاملا سرد بشه بعد از کاغذ روغنی اهسته جدا کنید.
برای تزیین از کنجد بوداده یادپودر پسته میتونین استفاده کنین
پ ن: حتمااا اجازه بدید سوهان کاملا سرد بشه بعد از کاغذ جدا کنید وگرنه کاغذ به سوهان میچسبه
و اینکه بعد از پنج دقیقه از کنار فر تکون نخورین همینکه دورش کمی تیره شد از فر خارج کنید چون سریع میسوزه
از پودر گردو هم میتونین بجای پودر کنجد استفاده کنین با هر پودر اجیل دیگه ای
برای ماندگاری بیشتر میتونین ترکیب کره و روغن بزنید یا کاملا روغن جامد استفاده کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشد
مواد لازم:
کنجد 60 گرم
کره 50 گرم
شکر 110 گرم
آرد دو ق غ
خامه دو ق غ
زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی