گوشتها کاملا خنک فریزی (منجمد نباشه) سرد در اون حد . رو به همراه سیر دو بار چرخ کنید
داخل تخم مرغ و مواد اردی مث نشاسته و پودر پنیر رو اضافه کنید مغز نان باگد رو داخل اب سرد خیلی کم خیس کنید له شد به مواد اضافه کنید پودر پیاز و تمام ادویه ها رو هم اضافه کنید بهتره داخل غذاساز چهار پنج دقیقه خوب هم بخوره یه خمیر یکدست و کاملا منسجم بدست بیاد
پودر پانکو درشته حتما نیمه پودر کنید
روی سطح کارتون پود بریزیر حدود چند میل
از مواد ناگت تیکه تیکه رو دستتون پهن کنید رو پودر بریزید با قیف هم میتونین انجام بدید
بعد روی لایه بعدی گوشت هم دوباره پودر پانکو بریزین با کف دست کمی فشار بدید منجسم بشن و همینطورهم سطح
با کاتر مورد نظر کاتر بزنید
کناره های دیواره های ناگد رو در پودر سوخاری غوطه ور کنید تا کاملا پوشش داده بشه
ناگت هارو داخل فریزر یکساعت بزارین تا کاملا منسجم سرد سرد بشن
سپیس داخل روغن داغ با حرارت متوسط رو به پایین سرخ کنید بعد سرخ روی حوله کاغذی گذاشته روغنگیری بشه و سپس سرو کنید
نوش جان
کپی بدون ذکر منبع ممنوع
مواد لازم:
سینه مرغ ۴۰۰
ران مرغ ۳۰۰
سیر چهار حبه
شیر خشک پنیری دو قاشق پر
مغز نان باگد ترجیحا تازه یک عدد
تخم مرغ یک عدد
پودر سوخاری نارنجی پانکو یک بسته
نشاسته ذرت دو ق غ
نمک فلفل سیاه . پاپریکا . جوز . زنجبیل .اویشن
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 1 / 5. شمارش آرا: 1
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی