مواد لازم:

آرد نخود ۲۵۰ گرم پودر قند ۱۲۵ روغن جامد ۱۲۵ پودر هل یک دوم ق چ
Chickpea sweets

دستور غذا

پودر قند و روغن جامد را با همزن برقی انقدر بزنید تا صاف و یکدست شود حدود ده دقیقه
هل را اضافه کرده دوباره بزنید
ارد نخود را سه بار الک میکنیم
برای اینکه خمیر شیرینی راحت کاتر بخوره حدود دو سه قاشق ارد سفید به ارد نخود اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم به همان میزان ینی سه قاشق از ارد نخود برمیداریم
ارد را به روغن و پودر قند اضافه میکنیم
خمیر را ورز میدهیم و یک دور از چرخ گوشت رد میکنیم
خمیر را داخل نایلون گذاشته و یک شب داخل محیط استراحت میدهیم
بعد استراحت خمیر را کمی ورز میدهیم
سطح کارو ارد پاشی میکنیم خمیرو روی سطح کار میگذاریم دوباره نایلون کشیده و نیم ساعت استراحت میدهیم
با وردنه به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و کاتر میزنیم
داخل سینی کنار هم میچینیم و روش پودر پسته میپاشیم
یه مدلم رز زدم
داخل مولد سلیکونی رو کاملا آرد پاشی کنید از خمیر یه گلوله داخل قالب پر کنید فشرده کنید و سپس از مولد خارج کنید
داخل فر داغ حرارت ۱۶۰ به مدت ۲۰ دقیقه
بعد پخت اجازه میدهیم کاملااا خنک بشه بعد جدا میکنیم وگرنه از هم متلاشی میشه
پ ن: حتمااا از روغن کاملا جامد استفاده بشه من از روغن اصیل استفاده کردم کاملا جامد هست
اگر از روغن نیمه جامد استفاده میکنید حتم اول روغن رو صاف کنید
ینی روغن رو غیر مستقیم ذوب کنید داخل یخچال یه شب بزارید تا کاملا سفت بشه بعد استفاده کنید
موقع کاتر زدن برای اینکه خمیر به کاتر نچسبه هر بار کاتر را داخل آرد بزنید
موقع چرخ کردن تیغه چرخ گوشت را خارج کنید بعد چرخ کنید
رسپی از خانم خرسند

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من