اول روغن روکمی می زنیم بعد پودرشکراضافه وخوب می زنیم تا سفید وپفکی شود ۲ دقیقه
سپس پودربادام وهل رواضافه کرده یه دورمیزنیم ودراخراردو اضافه با لیسک مخلوط وبعد با دست جمع می کنیم داخل یخچال یک ساعت استراحت می دیم . بعدازاین زمان اول فرروروی ۱۷۰ روشن می کنیم وبعدخمیرروبین دونایلون بازکرده قالب مورد نظررومی زنیم خمیرای کاترخورده رو داخل سینی کاغذ شده گذاشته وروی هرکدوم یک بادام می ذاریم (بادام روقبلا تفت دادیم.)
به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فرتا شیرینیای خوشمزه پخته شوند
رسپی از دوست عزیز @feloooraa
پ.ن: باز کردن این خمیر کمی سخته برای سهولت کار یکدور از چرخ گوشت رد کنید تا راحتر بتونین ما بین پلاستیک باز کنید
به حرارت و تایم پخت توجه داشته باشید زمان بیشتر باعث خشک شدن شیرینی شما میشود
مواد لازم:
اردسفيد ٣٠٠ گرم
پودربادام ٥٠ گرم
پودر هل ١/٢ ق چ
شكر اسياب شده ١٠٠ گرم
بادام با پوست تفت داده شده به مقدارلازم
روغن جامد قنادي ١٢٥ گرم ( ازمخلوط روغن لادن صاف شده وروغن صاف قنادي واصيل استفاده كردم.
شكلات بن ماري شده
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی