مواد لازم:

فیله یا سینه مرغ ۵۰۰ گرم گردو میکس شده ۱۰۰ گرم سبزی معطر شمال چوچاق ریحان گشنیز و خالواش میکس شده یک ق غ رب انار و الوچه یک ق غ پیاز یک عدد درشت زعفران دم کشیده دو ق غ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم اب لیمو یک ق غ روغن زیتون یک ق غ
Sour chicken1

دستور غذا

فیله مرغ را از وسط به دو نیم کنید
یا سینه مرغ را نواری ببرید
با سبزی و گردو و رب انار و الوچه مخلوط کنید و داخل ظرف در بسته سه ساعت استراحت بدید
بعد استراحت به دو روش میتونین طبخ کنید
به سیخ بکشید و روی اتش کباب کنید در این روش حرارت کم باشه و اصلا باد نزنین بخاطر وجود گردو سطح گوشت میسوزه و مغزش خام میمونه
روش دیگر
داخل تابه چدن یا تفلون را کمی چرب کنید جوجه ترشا رو داخل سیب چوبی فرو کنید و داخل تابه بچینید با حرارت متوسط سرخ کنید
و به همراه چلو سرو کنید
پ.ن: حتما از سینه یا ترجیحا فیله استفاده کنید چون سریع پخته میشوند
از گوشت فیله گوسفند با همین مواد مرینیت میتونین کباب ترش درست کنید

نوش جاااان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من