شکلات نوتلا و کره بادام زمینی و پودر قند و شیر عسلی را با هم به خوبی مخلوط می کنیم
سپس پودر فندق بو داده و وانیل را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم
خمیر اماده را داخل یخچال قرار می دهیم تا مقداری سفت شود
خمیر را لای خمیر کاغذ روغنی به ضخامت ۸ میلی متر تا یک سانت با قالب گرد کوچک به اندازه در بطری نوشابه قالب می زنیم
شکلات را به صورت بن ماری اب می کنیم
شکلات های قالب خورده را درون شکلات اب شده روان فرو برده و روی اوری قرار می دهیم تا شکلات اضافه ان گرفته شود سپس روی کاغذ روغنی می چینیم و با بادام هندی یا بادام زمینی تزیین می کنیم وقتی شکلات بسته شد درون کپسول های کاغذی قرار می دهیم و درون ظرف مناسب می چینیم
اگر هنگام باز کردن مواد لای کاغذ روغنی مواد خشک بود و ترک می خورد یکی دو قاشق شیر عسلی اضافه کنید تا مواد نرم شود
اگر مواد شل است و به ماغذ روغنی می چسبد یکی دو قاشق پودر فندق اضافه کنید تا مواد از حالت شل بودن خارج شود
می توانید برای تزیین روی شکلات ، به جای بادام هندی و یا بادام زمینی از شکلات های رنگی یا ترافل استفاده کنید
مواد لازم:
شكلات مايع نوتلا ٢٤٠ گرم
پودر شكر ٤٠ گرم
كره بادام زميني ١٣٠ گرم
شير عسلي ١٤٠ گرم
شكلات تيره ٣٠٠ گرم
پودر فندق ٦٠ گرم
وانيل ١/٨ ق چ
بادام زميني يا بادام هندي براي تزيين
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی