مواد لازم:

گوشت سردست گوسفند نیم کیلو پیاز یک عدد درشت نعنا جعفری و برگ کرفس خرد شده نیم کیلو سبزی قرمه آماده و سرخ شده صد گرم ساقه کرفس دو پ اب نارنج یا رب نارنج به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم روغن مایع به میزان لازم
Celery stew

دستور غذا

گوشت رو قرمه ای خرد میکنیم
پیاز را خلالی کرده و تفت میدهیم طلایی که شد گوشت را به آن اضافه میکنیم فلفل و زردچوبه میزنیم گوشت کاملا تفت بخورد دررحدی که رنگش تغییر کند و پیاز کاراملی شود اب جوش به گوشت اضافه میکنیم اجازه میدهیم نیم پخت شود حدود یک ساعت
سبزیها رو کاملا سرخ میکنیم در آخر سبزی قرمه را اضافه کرده و با هم یه تفت بخورد
ساقه ها را هم خرد کرده داخل قابلمه با در بسته ریخته تا اب پس بدهد و نیم پز شود با سبزی مخلوط کرده و کاملا تفت می دهیم
بعد یکساعت سبزی را به گوشت اضافه میکنیم
نمک و اب یا رب نارنج را اضافه میکنیم و اجازه می دهیم تا خورشت کاملا جا بیفتد و گوشت کاملا پخته شود . سپس همراه پلو سرو میکنیم
نوش جان

 

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 17 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من