شیرینی پفکی گردویی

مواد لازم:

زرده تخم مرغ 3 عدد پودر قند 90 گرم مغز گردو نگینی 100 گرم وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
Walnut puff pastry1

دستور غذا

پودر قند را الک کنید با زرده و وانیل با دور متوسط بزنید تا حجم بگیره و دو سه برابر بشه و کاملا سفید بشه حتمااا (یکی از فوتاشه)
سپس گردو نگینی رو اضافه کنید با لیسک خوب مخلوط کنید
داخل سینی کاغذ انداخته و چرب کنید
با قاشق چایخوری از مواد برداشته با فاصله داخل سینی بریزید
داخل فر از گرم شده با درجه ۱۶۵ به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بستگی به حرارت فرتون داره
در حدی که زیر شیرینیتون کمی رنگ بگیره اصلا نذارین تیره بشه
بسیار شیرینی خوشمزه و خوش خوراکیه
جایگزین گردو هر مغزی دوست داشتید میتونید استفاده کنین
نوش جان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − هفده =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من