پودر قند را الک کنید با زرده و وانیل با دور متوسط بزنید تا حجم بگیره و دو سه برابر بشه و کاملا سفید بشه حتمااا (یکی از فوتاشه)
سپس گردو نگینی رو اضافه کنید با لیسک خوب مخلوط کنید
داخل سینی کاغذ انداخته و چرب کنید
با قاشق چایخوری از مواد برداشته با فاصله داخل سینی بریزید
داخل فر از گرم شده با درجه ۱۶۵ به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بستگی به حرارت فرتون داره
در حدی که زیر شیرینیتون کمی رنگ بگیره اصلا نذارین تیره بشه
بسیار شیرینی خوشمزه و خوش خوراکیه
جایگزین گردو هر مغزی دوست داشتید میتونید استفاده کنین
نوش جان
مواد لازم:
زرده تخم مرغ 3 عدد
پودر قند 90 گرم
مغز گردو نگینی 100 گرم
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
دستور غذا
امتیاز دهید
برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!
میانگین امتیاز: 0 / 5. شمارش آرا: 0
کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.
آخرین دستورات
رسپیهای رایگان آشپزی