یه کوکی خوشمزه و پر طرفدار براتون اوردم که اگه تمام نکات رورعایت کنید نتیجه کار عالی میشه بعضی دوستان گله داشتن چرا سطح کوکیامون ترک نمیخوره دقت کنید فرتون از قبل حتما داغ داغ باشه و آرد زیادی به خورد کوکیاتون ندید که خشک و بی کیفیت میشه. مواد رو زیاد هم نزنید. عجولهای عزیزم حین پخت کوکیاتون در فرتون رو مدام باز و بسته نکنید لطفا بافت این کوکی ترده درست کنید ولذت ببرید
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه حتما ،حتما از ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید کف سینی کاغذ انداخته کنار بزارید. کره و کره بادام رو با دور تند همزن بزنید تا سبک بشه تخم مرغ و وانیل و شکر قهوه ای رو اضافه کرده و با همزن بزنید تا حدی که سبک و رنگش روشن بشه ارد رو الک کنید و بکینگ پودر رو به مواد اضافه کنید ارد رو کم کم به بقیه مواد اضافه کنید ممکنه ارد کمتری نیاز باشه پس یکدفعه نریزید و اگر دیدید خمیرتون شله و گرد نمیشه قاشق قاشق ارد اضافه کنید. و با سرعت پایین همزن مخلوطشون کنید بزارید نیم ساعت داخل یخچال استراحت کنه بعد از مواد اندازه گردو یا ۲۰ گرم جدا کرده در دست گرد کنید این کار رو سریع انجام بدید تا بر اثر گرمای دست خمیر به روغن نیوفته و داخل شکر سفید بغلطونید با کمی فاصله در سینی بچینید و به مدت ۱۲ دقیقه در فر بپزید وقتی کاملا خنک شد از سینی خارج کنید
.
پ.ن: فر من گازی ۱۵ دقیقه تایم پخت شد
اگر مثل من خیلی شیرین دوست ندارین یا از میزان شکر قهوه ای کم کنین یا داخل شکر سفید نغلطونین