خوب باهم ورز بدید یساعت تو یخچال بمونه
طرز تهیه تهدیگ تهچین:
سه پیمونه برنج ایرانی رو دو ساعت با اب و نمک خیس کنید روحرارت گذاشته و ابکش کنید بزارید از دما بیفته
یدونه تخم مرع رو با یکم نمک و فلفل هم بزنین بعد یک سوم ماست پرچرب اضافه کنین زعفران دم کرده و یک چهارم لیوان روغن مابع اضافه کنین
خوب که یکدست شد سه کفگیر برنج اضافه کنید هم بزنین داخل قابلمه چرب شدا فیکس کنین
برنج سفید روش بریزین ۴۵ دقیقه دم بکشه
من از فلفل شیرین استفاده کردم میتونین از فلفل تند استفاده کنین به شرطی که فلفل سالم بدون ترک یا سوراخ باشه وگرنه کبابتون تند میشه
از گوشت بردارید دور فلفل بپیچید داخل تابه بزارید با حرارت کم همه سمتشو سرخ کنین
کنارشم گوجه سرخ کنین و سرو کنین
بسیار خوشمزه است
حتما تستش کنین