مواد لازم:

قلوه گاه گوساله ۶۰۰ گرم قلوه گاه گوسفند ۴۰۰ گرم تفاله پیاز،بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم نمک ۱۳ گرم فلفل سیاه ۴ گرم سس کباب : کره اب شده اب پیاز ، سماق
kebab

دستور غذا

گوشت رو دو بار چرخ کنین
پیاز رنده ریز بشه ابشو خوب بگیرین ولی خییلی خشک نه

پیاز و نمک و فلفل رو مخلوط یبار دیده باددنده ریز اززچرخ رد کنین

دو ساعت توویخچال استراحت بدین کاملا سرددد بشه

باربیکیو رو روشن کنین داغ بشه
سیخ کوبیده باید خشک و تمیز باشه
از اب پیاز،باقیمانده و یکم اب گرم اب دست درست میکنیم
کره اب شده و سماق اب پیاز رو با هم مخلوط میکنیم زعفران هم میتونین بزنین
از گوشت اتدازه یه نارنگی بردارید تو دست شکل دوک در بیارید
به سیخ بکشید
میتونین برای جذابیتش یکم دلمه رنگی چاپ شده روشون بریزین
سیخ رو سریع رو اتیش تند بزارین هررسه چهار ثانیه سیخ رو بچرخونین
در حدی که چربی کباب بزنه بیرون
وقتی گوشت بسته شد و خودشو گرفت حرارت رو متوسط میزاریم هر یک دقیقه سیخ رو میچرنیم تا خوب مغز پخت بشه
نکات :
حرارت اولیه بالا باشه
گوشت بسته شد حرارت متوسط
حواستون باشه کباب خشک نشه
قبل کشیدن روشون سس کره بزنین و بعد تو ظرف بکشین
نوش حان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 4.5 / 5. شمارش آرا: 2

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 8 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من