مرغ نیمه یخی رو خرد کرده با نمک و سیر داخل غذاساز خمیر میکنیم سپس اب یخ و مواد پودری و ادویه ها اضافه میشن هم میخورن در اخر پنیرها و روغن یا کره
حسابی دو دقیقه هم میخورن
کل تایم هم خوردن ده دقیقه
دقت کنین خمیر مرغ گرم نشه
در اخر فلفل رنگی اضافه میشه و با قاشق هم میخوره
سلفون رو باز میکنیم روی سلفون ادویه دکور و پاپریکای دودی میریزیم
خمیر مرغ رو روی سلفون ریخته و به شکل استوانه رول میکنیم سپس داخل فویل میپیچیم
داخل اب که سبد گذاشتیم گرم با درجه ۸۰ به مدت دو ساعت پخت میکنیم بعد دو ساعت تست دمای مرکز پاته رو میگیریم اگر ۷۵ رو رد کرد پخته شده
داخل اب یخ میزاریم خنک بشه سپس تو دمای محیط میزاریم سرد سرد که شد ۱۲ ساعت داخل یخچال گذاشته و برش میزنیم
داخل انواع ساندویچ
پاستا و پیتزا و اسنک قابل استفاده است
نوش جاان