مواد لازم:

سینه و ران مرغ. ۵۰۰ گرم ارد گندم ۲ قاشق غ نشاسته گندم ۲ قاشق غ شیرخشک شور ۲ قاشق غ سیر دو حبه اب یخ ۱:۴ پیمانه پنیر پارمسان ۱۰ گرم پنیر گودا قالبی ۱۰۰ گرم قرص عصاره مرغ یک عدد پودر شده فلفل سیاه یک ق چ فلفل قرمز یک سوم قاشق چ پاپریکای دودی نصف قاشق غ پودر پیاز یک قاشق غ مرزن جوش یک قاشق چ جوز هندی یک سوم قاشق چ اویشن یک ق چ کره ۵۰ گرم یا روغن مایع ۵۰ گرم فلفل دلمه رنگی ریز شده سه قاشق غ
پاته مرغ

دستور غذا

مرغ نیمه یخی رو خرد کرده با نمک و سیر داخل غذاساز خمیر میکنیم سپس اب یخ و مواد پودری و ادویه ها اضافه میشن هم میخورن در اخر پنیرها و روغن یا کره
حسابی دو دقیقه هم میخورن
کل تایم هم خوردن ده دقیقه
دقت کنین خمیر مرغ گرم نشه
در اخر فلفل رنگی اضافه میشه و با قاشق هم میخوره

سلفون رو باز میکنیم روی سلفون ادویه دکور و پاپریکای دودی میریزیم
خمیر مرغ رو روی سلفون ریخته و به شکل استوانه رول میکنیم سپس داخل فویل میپیچیم
داخل اب که سبد گذاشتیم گرم با درجه ۸۰ به مدت دو ساعت پخت میکنیم بعد دو ساعت تست دمای مرکز پاته رو میگیریم اگر ۷۵ رو رد کرد پخته شده
داخل اب یخ میزاریم خنک بشه سپس تو دمای محیط میزاریم سرد سرد که شد ۱۲ ساعت داخل یخچال گذاشته و برش میزنیم
داخل انواع ساندویچ
پاستا و پیتزا و اسنک قابل استفاده است
نوش جاان

امتیاز دهید

برای رتبه بندی روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: 5 / 5. شمارش آرا: 1

کسی تاکنون رای نداده است! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =

آخرین دستورات

رسپی‌های رایگان آشپزی

سبد خرید
ورود | ثبت نام
×
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من